Veilig toegang tot µTorrent Classic voor Windows of Mac. Op elk apparaat.

Maak je al als externe gebruiker gebruik van Remote?

Meld je aan vanuit je webbrowser.

Maak verbinding met µTorrent voor Android.

µTorrent for Android Google Play Store badge

Op afstand aanmelden bij µTorrent

µTorrent Remote is een functie waarmee je µTorrent Classic voor Windows of Mac op je computer thuis kunt beheren. Zodra de installatie is voltooid, kun je snel downloads toevoegen, verwijderen, starten en stoppen op je computer thuis, waar je ook bent, en vanaf welk apparaat dan ook.


Om je informatie privé te houden, kun je je niet op onze website aanmelden. In plaats daarvan moet je je vanuit µTorrent voor Android of vanuit een webbrowser aanmelden bij een account. Beide methoden worden hieronder uiteengezet.

Installatie vanuit µTorrent voor Android

Stap 1

Installeer µTorrent voor Android en open de app vervolgens op je Android-apparaat. Open daarna µTorrent Classic op je Windows-computer (deze methode is niet compatibel met Mac). Zorg ervoor dat je Android- en Windows-apparaat zich in hetzelfde wifi-netwerk bevinden. Tik op het computerpictogram rechtsboven in µTorrent voor Android. Er wordt een venster met een 4-cijferige pincode weergegeven.


Stap 2

Open µTorrent Classic voor Windows op je computer thuis en ga naar het pop-upvenster met de tekst 'Connect to your device'. Voer vervolgens de 4-cijferige pincode in die je op je Android-apparaat hebt ontvangen. De koppeling is nu tot stand gebracht en je bent klaar om torrents toe te voegen, te onderbreken, hervatten en verwijderen, waar je ook bent! Vergeet niet dat de externe verbinding alleen werkt als je je computer thuis aan laat staan en het µTorrent-programma op je desktop actief is.


Opmerking: Volg deze links als je µTorrent Classic voor Windows of µTorrent voor Android wilt installeren.

Installatie vanuit een webbrowser

Stap 1

Open µTorrent Classic (op Windows of Mac) en ga naar Options > Preferences > Remote.


Stap 2

Selecteer 'Enable µTorrent Remote Access', kies een computernaam (de naam kan van alles zijn) en een wachtwoord. Klik op de knop 'Apply' of 'Sign in'. Als de status 'Accessible' wordt weergegeven, heb je toegang tot µTorrent Classic vanuit een browser op https://remote.utorrent.com door dezelfde computernaam en hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Als je op afstand verbinding wilt maken met µTorrent Classic op je computer thuis, moet je je computer thuis aan laten staan en moet µTorrent Classic actief zijn.

Uw apparaat is niet compatibel met µTorrent Web for Windows.

Wilt u µTorrent Web for Windows downloaden?

[JA]

[Nee, laat me verder gaan vanaf deze pagina.]